Η διοίκηση

Στράτος Μοσκοφίδης
Πρόεδρος
  • LinkedIn Social Icon

Ο Στράτος φοίτησε στο ελληνικό Δημοτικό, Γυμνάσιο και Λύκειο Νυρεμβέργης. Ολοκλήρωσε τις προπτυχιακές του σπουδές στο τμήμα Μηχανολογίας της RWTH Aachen καθώς και τις μεταπτυχιακές του σπουδές, με αντικείμενο την τεχνολογία παραγωγής, στο τμήμα Μηχανολογίας του Massachusetts Institute of Technology. Σήμερα εργάζεται ως management consultant στη Φινλανδία.

Γιάννης Παππάς
Αντιπρόεδρος
  • LinkedIn Social Icon

Ο Γιάννης είναι απόφοιτος του τμήματος Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, και τελείωσε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στο τμήμα Συγκριτικής Λογοτεχνίας και Πολιτισμικής Θεωρίας του Πανεπιστημίου του Bamberg. Ολοκλήρωσε την πρακτική του άσκηση στην Έδρα Νεοελληνικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αμβούργου, όπου και σπούδασε παράλληλα. Αρθρογραφεί τακτικά σε έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα.

Χριστίνα Χρήστου
Γραμματέας
  • LinkedIn Social Icon

Η Χριστίνα είναι απόφοιτη του τμήματος Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει ολοκληρώσει πρακτική άσκηση καθώς και εθελοντική εργασία στο χώρο της ψυχικής υγείας. Τρέφει ιδιαίτερη αγάπη για το επάγγελμά της και προσπαθεί καθημερινά να διευρύνει τις γνώσεις της πάνω σε αυτό. Σήμερα εργάζεται ως παιδαγωγός στη Γερμανία.